Date Restaurang Göteborg

Restauranger i Göteborg, med de senaste erbjudandena, omdömen och gratis bokning online Göteborg TEL: 031-230391. Lägg till favoriter Tag bort. Klicka på en restaurang på kartan. För att se menyn här. Din restaurang här. START; Om oss date restaurang göteborg Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg Telefon växel 03110 80 00 Biljettkassa och restaurang 03113 13 00. Följ oss: 2016 GöteborgsOperan Om webbplatsen date restaurang göteborg Inforestaurangkoka. Se 031-701 79 79. Öppettider: Mån-Fre från 18: 00. Lör från 17: 00 date restaurang göteborg Restaurang och krog på Götaplatsen Göteborg. Hem; Boka bord; Lunch; Meny; Nyårsmeny; Om oss; Press. Bilder;. En modern restaurang med smakinfluenser Det är på riktigt, det är nu, kanske efter åsynen av de affärsklädda männen i restaurangen. Eller de ivrigt diskuterande unga sällskapen i baren Rawfoodbaren är en restaurang och café med catering, 413 05 Göteborg Viktoriagatan. Viktoriagatan har nu stängt och vi lägger all fokus på Prinsgatan På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Du kan enkelt boka bord online för upp till 10 personer beroende på restaurang Bistro Merlot, Engelbrektsgatan 34B, Göteborg. Läs om BISTRO MERLOT. Avenyns egna ManhattanParis bakficka. Ni är alla välkomna vare sig hungriga eller Välkommen till vår restaurang och sydfranska park. Företagsevent, date, personalaktivitet, kompishäng. Nu har vi öppnat vår utepark i Göteborg Restaurangen har nu måndagsöppet framtill jul. Götabergsgatan 28 411 34 Göteborg; Kontakt Ordinarie öppettider: tisdaglördag kvällsöppet Canton House är en restaurang utöver det vanliga, 413 10 Göteborg Kontakt Tel: 031-14 80 18 031-14 80 19. E-mail: infocantonhouse. Se Öppetider I vår restaurang förenas förstklassig underhållning med smaker som överraskar. Att man har en publik restaurang belägen i Göteborg Ramen-Ya är en japansk restaurang vid Linnéplatsen i Göteborg. Ramen-Ya betyder nudelstället på japanska vilket är precis det vi är Restauranger med middag i Göteborg. En middag på restaurang i Göteborg för sällskapet eller en mysig middag i Göteborg för paret. Med hjälp av vår smarta och.